Пиар ход. Неубедителен. Слаб. Излишен.Така определи във фейсбук Лена Бориславова заявката,

...
Пиар ход. Неубедителен. Слаб. Излишен.Така определи във фейсбук Лена Бориславова заявката,
Коментари Харесай

Пиар ход. Слаб. Излишен. Бориславова към Мария Габриел за оставката на Гешев

" Пиар ход. Неубедителен. Слаб. Излишен. "

Така дефинира във фейсбук Лена Бориславова поръчката, дадена от кандидат-премиерката на ГЕРБ Мария Габриел за отстраняването на основния прокурор Иван Гешев.

" Да поискаш оставката на Гешев от Висш съдебен съвет, който два пъти не я гласоподава, без да кажеш и дума каква смяна на Конституцията е нужна или за промяна на Висш съдебен съвет, може да бъде единствено и само пиар ход. Неубедителен. Слаб. Излишен ", разгласи Бориславова, която макар че беше определена за депутатка от ПП-ДБ с величествен брой преференции, реши да се откаже от Народното събрание в първия му ден с аргумента, че ще работи за локалните избори.

Тя продължава с офанзивата си към Габриел по въпроса за срещата на кандидат-премиерката с ПГ на ПП-ДБ, която не се състоя с формалния претекст, че съпредседателите на " Продължаваме промяната " не са в София.

Пиар било съгласно Бориславова и " да предлагаш среща, когато авансово знаеш, че другата страна не може да участва. Явно не искаш среща или нямаш съществени планове към нея ".

" И след това по какъв начин да не излъчиш министри за кабинет на ГЕРБ ", приключва някогашната началничка на кабинета на премиера в кабинета " Петков ".

Има и постскриптум: " От ПП-ДБ ще продължим да настояваме и да поддържаме систематичните старания за преобразяване на България в правова страна с самостоятелна правосъдна система и работеща прокуратура. Независимо дали сме ръководещи или съпротива. Ще стоим зад правилата си. И те не се сменят според от възможностите за сформиране на кабинет. Защото другояче са непотребни ".


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР